Pyrenees Trips

Bèsties i Boscos (2/3 dies)

, , ,

 • En aquest itinerari descobrirem els ecosistemes del Montsec de Rúbies i del Congost de Montrebei, amb un toc de geologia i dinosaures. Tindrem l'oportunitat
  d'observar totes les espècies de voltors i escoltarem els boscos. Es pot demanar més?
  DIA 1: BOSCOS CENTENARIS I LA PETJADA DEL HOME: EL MONTSEC DE RÚBIES
  Volta a la serralada del Montsec de Rúbies. Ens endinsarem en els seus boscos centenaris per a descobrir-ne la fauna, la flora i l’empremta que l’home hi ha deixat al llarg del temps. A la tarda visitarem el celler Vila-Corona, on ens ensenyaran com elaboren els seus vins i hi farem un tast. Passarem la nit a l´hotel Terradets (H***) de Cellers (Lleida).
  DIA 2: LA VALL DELS VOLTORS
  Recorregut per “La Terreta”, on podrem gaudir de la visita a la roureda d'Aulàs. Anirem al Casal dels voltors de la Torre de Tamúrcia on es poden observar totes les espècies de voltors. A la tarda visitarem el Museu dels Dinosaures d'Areny. Nit a l´hotel Terradets, a Cellers (H***), Lleida.
  DIA 3: CONGOST DE MONTREBEI: GEOLOGIA, NATURA I HISTÒRIA
  Ens endinsem dins el congost, entre immenses parets, profundes coves i una fauna molt especialitzada. Interpretació geològica i natural d’aquest espai únic. Dinarem de pícnic i finalitzarem l´itinerari.
 • Calendar: Primavera
 • Addressed to: